Verbeelden van communiceren

Hugo Meijs

Regisseur

Een regisseur geeft richting. Decor, tekst en acteurs zijn belangrijke ingrediënten die hij ter beschikking heeft om zijn verhaal over de bühne te brengen.

Hoe laat ik anderen optimaal mijn verhaal brengen?

Ik ontdekte dat ik het intrigerend vind om anderen in de spotlights te zetten. Te zien stralen en genieten van de rol die wordt gespeeld. Ik weet dat er een behoorlijke ontdekkingstocht aan voorafging. Veel discipline en energie om de transformatie te kunnen en durven maken.

Op de werkvloer wordt soortgelijks gevraagd van de professionals. Ik heb daarom deze werkvloer naar het podium vertaald. Ik ga graag met jou en collega’s aan de slag. Jij bent of jullie zijn acteurs waar een bepaalde performance van wordt gevraagd. Ontdek jouw kracht, energie en plezier en speel overtuigend de rol.

Klik op onderstaande voorbeelden voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Organisatieopstellingen

Ik begeleid groepen in het opstellen en ensceneren van de relaties van de werkvloer. Door actief opgesteld te worden in de ruimte beleeft men welke invloed men op elkaar heeft, en wil hebben. Naar het werk van Bert Hellinger, die naam heeft gemaakt met zijn familie-opstellingen.

Simulaties

Door deelnemers zelf te laten spelen in simulaties van de ‘werkelijkheid’ en haar relaties ervaart men de effecten van het eigen gedrag en krijgt men inzicht in de mogelijkheid te veranderen.

Presentatietraining

Presentatietechnieken en creativiteit in een workshop om als professional meer impact te hebben op het publiek.

Eerste indruk

Workshop waarin deelnemers kennis maken met de eerste indruk die zij (op mij!) hebben gemaakt. Niet direct om te veranderen, wel om meteen inzicht te krijgen.

Hard op hart

Men krijgt de mogelijkheid, het podium, om eindelijk eens de kernboodschap, leidraad, motto, krachtbron, ... uit te spreken en te ervaren wat de kracht is van de eigen essentie.

Drama op de werkvloer

Korte voorstellingen maken aan de hand van bekende scène’s uit films en theater. Dilemma’s van de werkvloer, het drama wordt duidelijk.